Rapala Max Rap

Max Rap är den mest avancerade wobblern från Rapala! Varje detalj är noga planerad. Aerodynamisk form för maximal kastlängd med kastvikter i tungsten, lasergraverat fjällmönster och VMCs värsting krokar SparkPoint.

Knyck hem den ryckigt för en vid och oregelbunden gång eller veva den sakta för att få fram Rapalas världskända "wounded minnow-gång "Handtestad i bassäng för att garantera högsta kvalité.

Längd: 7cm Vikt: 5 gram

Funktioner:
MaxRap 11–17Internt MaxCast Mekanism

Balanserad med volframkulor för precisionskast
Aerodynamisk form
Premium VMC® Spark Point® Krokar
Svävande vid vevstopp
Oval fjädering
Lasergraverade fjäll
Djupa3D Holografiska Ögon Eyes
Handjusterad & Tanktestad MaxRap 05, MaxRap 07Maximal simmande gång

Balanserade med volframkulor
Aerodynamisk Form
Premium VMC® Spark Point® Krokar
Svävande vid vevstopp
Lasergraverade Fjäll
Djupa 3D Holografiska Ögon
Handjusterad & Tanktestad

Användning
Utnyttja MaxRaps fantastiska aerodynamiska egenskaper och kom åt de fiskeställen som du inte når med vanliga beten. Med en MaxRap maximerar du dina chanser till hugg i varje kast.

MaxRap fiskar på på maximalt 1 meters djup oavsett vilken hastighet du fiskar i. Ett tips är att variera hastigheten och gör vevstopp. Eftersom MaxRap är svävande i vattnet kommer den att hänga helt still vilket gör att fisken har gott om tid att hugga.

Eftersom MaxRap är svävande kan du testa att ge den ett par knyckar medan betet hela tiden håller sig på samma djup. Ett annat effektivt sätt att fiska med MaxRap är att göra ett par riktigt kraftiga ryck som skickar ut betet i vida svängar och sedan låta wobblern hänga ett par sekunder.

2 artiklar per sida

Fallande ordning