Storm R.I.P T-Bone

R.I.P T-Bone 9" 23cm
STORM R.I.P T-Bone är en shadjigg som är 23 cm och väger 85 gram vilket gör den idealisk som downsize bete.
Den har en bred och lugn gång som gör den oemotståndlig för stora gäddor vid pelagiskt spinnfiske. Man har tagit bort 30 % av materialet för att få ner vikten och öka krokningsegenskaperna vilket gör att du kan fiska med lättare utrustning och samtidigt höja krokningsprocenten som följd.
Den kan riggas med Storms Multi Depth Screw System vilket gör att du kan fiska i de grundaste vikar men även till pelagiskt fiske. Den går lika bra att rigga med vanlig jiggskalle som till offset skruvskalle.

T-boneR.I.P T-Bone
STORM R.I.P T-Bone är en shadjigg som är 18 cm och väger 42 gram vilket gör den idealisk som downsize bete. Den har en bred och lugn gång som gör den oemotståndlig för stora gäddor vid pelagiskt spinnfiske.

Man har tagit bort 30 % av materialet för att få ner vikten och öka krokningsegenskaperna vilket gör att du kan fiska med lättare utrustning och samtidigt höja krokningsprocenten som följd. Den kan riggas med Storms Multi Depth Screw System vilket gör att du kan fiska i de grundaste vikar men även till pelagiskt fiske. Den går lika bra att rigga med vanlig jiggskalle som till offset skruvskalle.

Features:
30% less weight than a soft bait of equivalent size
Body collapses when attacked, exposing the hooks for a better hook up rate than any other simlarly-sized shad
T shape stabilizes the lure even at high speed retrieves
Features 3D pectoral fins and a textured full-body rib pattern which create vibrations underwater

18 cm
42 g

23 cm
85 g

7 artiklar per sida

Fallande ordning

7 artiklar per sida

Fallande ordning