Rapala Husky Jerk

Husky Jerk
Husky Jerk har en mycket effektiv specialegenskap: betet "svävar" i vattnet, det varken flyter eller sjunker! Rapalas testfiskare har erfarit att denna egenskap är i högsta grad iriterande - rovfisk har svårt att motstå frestelsen, även då de är på dåligt hugghumör! Med lite övning utnyttjar du egenskapen effektivt, betet ger fantastiska möjligheter att reta fisken till hugg.

Håll betet på önskat djup under invevningen, stoppa upp, varvid betet står stilla på samma djup. Fortsätt sedan invevningen.

Finns i storlek:
8cm 6g
10cm 10g
12cm 13g
14cm 18g

Funktioner:
Svävande
Långkastande
Högljudd Skallra
Mycket Stabil Gång
Spinnfiske & Trollingbete
Premium VMC® Black Nickel Krokar
Tre Olika Typer av Färger
Handjusterad & tanktestad

Användning
Hemligheten med att lyckas med Husky Jerk är att unyttja dess flytkraft. Veva, stanna, veva igen. Fördelen med långa stopp är mest tydliga i kallt vatten, eftersom långa stop kan locka även köldstela fiskar att hugga.

Använd en långsam Start- Stopp-teknik i kallt vatten och en mer aggressiv stil med knyckar och plötsliga hastighetsökningar i varmt vatten när fiskarna är mer aktiva. Kom ihåg att fiskar i varmt vatten också gärna hugger i vevstoppen och att även korta stopp kan vara otroligt effektiva.

För att anpassa fiskedjupet kan du antingen fiska med spötoppen högt eller låta spöt peka nedåt.

2 artiklar per sida

Fallande ordning