Rapala Countdown Jointed Sink

Rapala Jointed
Rapala Jointed har en mycket livligare gång tack vare den ledade kroppen. Den aggressiva gången lockar även trög fisk att hugga. Ett perfekt bete när fisket är trögt.

Funktioner:
Tillverkad i Balsaträ
ledad kropp
Klassisk imitation av betesfisk
VMC® Black Nickel Krokar
Mångsidigt bete
Handjusterad & Tanktestad

Användning
Jointed har en livlig gång som fiskar inte tycks kunna motstå. Betet lämpar sig perfekt för långsamt fiske utan att förlora något av den traditionella gången.

Jointed är många fiskarens favoritbete för långsam trolling. Testa gärna att ge betet ett par knyckar under trollingen för att skapa en mer oregelbunden gång.

The Classics
1936 kom den första, men definitivt inte den sista wobblern från Rapala. Den legendariska ”Wounded Minnow”-gången har gjort Rapala till de mest betrodda betena i världen. Classics tillverkas i exklusivt balsaträ, med en naturlig och lockande gång som följd och hantverket och hängivenheten hos Rapalas betestillverkare säkerställer att alla beten simmar som originalet från 1936.

Klassiska beten med samma individualitet som wobblern Lauri Rapala snidade för hand för över70 år sedan. Med varje bete du köper från Rapala Classics, köper du också en liten bit av Rapalas historia.

Innan betena lämnar fabriken inspekteras de, justeras för hand och testas i vattentank för att garantera att kvalitén är den absolut högsta. Oavsett vart i världen man fiskar, så äter stora fiskar mindre fiskar som simmar som en Rapala.

2 artiklar per sida

Fallande ordning