Deeper

Deeper Deeper Smart Sonar Chirp+

2995:-
Deeper Deeper Smart Sonar Chirp+

Deeper Smart Sonar Chirp+ är ett kastbart, trådlöst ekolod som ger dig möjligheten att se hur det ser ut under ytan och även var fisken finns. Använd telefonen för att hitta fisken. Ekolod för iOS och Android. Allt du behöver göra är att koppla upp dig med hjälp av en smarttelefon eller surfplatta. Själva Deeper-enheten är 6,5 cm i diameter och kontakten upprätthålls av WiFi. Chirp+ har också inbyggd GPS.

Ursprungligen utvecklades den kraftfulla Chirp-tekniken av US Navy, och har varit tillgänglig för yrkesfiskare i åratal. Nu blir den också tillgänglig för vanliga sportfiskare.

Vad är Chirp? En traditionell sonar avger en enda frekvenspuls åt gången. En komprimerad High Intensity Radiated Pulse (CHIRP) sonar avger en kontinuerlig ström av frekvenser från låg till hög, och därför är sonaravläsningarna mycket tydligare och har en högre upplösning än traditionella sonar.

Varför Chirp? Skärpan och den extrema noggrannheten hos Chirp, i kombination med Deeper Appen, ger dig den information du behöver för att fånga mer fisk, snabbare och bättre.

- Otrolig noggrannhet. Med en målseparation på 1 cm kan du enkelt hitta fisk även när den blandas med stim av småfiskar. Du ser även det minsta av beten vid vertikal jigging.
- Extremt skärpedjup. Med CHIRP minimeras skräp i vattnet, så du kan förvänta dig exakt avläsning i mycket grunt vatten och hitta fisk så nära som 15 cm från vattenytan. I djupet kommer du att kunna skilja fisk så långt ner som till 100m.
- Tre frekvenser för mångsidighet. Upptäck var fisken står snabbare med de breda strålarna eller hitta fisken genom isfiskehålet med en 7 ° smal stråle.

Varför Deeper? Vi är pionjärer i den kastbara Smart Sonar-teknologin. Efter att vår första Smart Sonar släpptes 2013, har vi fortsatt att se framåt och vill utvecklats, vi utmanar oss hela tiden att bli ännu bättre. Våra sonars har överlägsen kvalitet och är konstruerade och tillverkade i Europa. Med 24/7 kundservice kommer våra kunder alltid först.

- Inbyggd GPS. Gör sjökort från land, från din kajak/båt eller ut på isen. Dina kartor sparas automatiskt till Deeper Lakebook ?, din personliga fiskelista.
- Mycket kraftfull. Skannar ner till 100 meter med noggrannhet och precision. Den genererar sin egen Wi-Fi-signal till 100m med en solid och säker anslutning.
- Mångsidig med 4 fiskelägen för olika typer av fiske. Använd båtläge, kastläge från stranden och till och med isfiske med sitt traditionella blixtläge. Kan användas sommar som vinter. En sonar passar alla typer av fiske.
- Lätt och bärbar. Trådlös, liten och lätt. Passar i en fiskebox och till och med i fickan.
- Snabb laddning. 80% på 45 minuter, 100% på 75 minuter. Så du kan komma igång snabbt med fisket.
- Lyser kvalitet. Tillverkad av mycket hållbar ABS-plast med titaninsatser och silikonpackning, är inte bara vattentätt utan även väderbeständigt vid temperaturer ned till -20 ° C.
- Deeper Lakebook ?. Varje sonarskanning och undervattenkarta du gör med Deeper CHIRP +, och varje waypoint du markerar med Deeper App, sparas i Deeper Lakebook?. maps.deepersonar.com