Rapala Countdown

Rapala Countdown

En sjunkande variant av Original, med samma effektiva, lockande simrörelse. Countdown är specialdesignad för att fiska vid önskat djup -därav kommer namnet.

Detta innebär att du kan fiska av alla vattenskikt, bara genom att låta betet sjunka och påbörja invevning vid varierande djup. Börja med att fiska av ytskiktet - låt betet sjunka några sekunder innan du påbörjar invevningen. Vid nästa kast låter du betet sjunka något djupare osv.

Betet sjunker ca 30cm per sekund, dvs att tex på 3 meters djup, når betet botten på ca 10 sekunder! Du kan även hålla avbrott i invevningen och låta betet sjunka i pauserna och på så sätt irritera fisk i mellanskiktet till hugg.

Användning
Det är enkelt att använda Rapalas Countdown-system. Följ dessa steg för en perfekt presentation:

När betet landat i vattnet, se till att linan är spänd och börja räkna sekunder.

Fortsätt räkna tills betet har nått botten. Du märker att betet är på botten när linan slackar.

Kom ihåg hur lång tid det tog för betet att nå botten och i följande kast är det enkelt att dra av ett par sekunder för att veta att betet kommer att fiska precis ovanför botten.

När du fiskar i strömmande vatten med Countdown, kasta upströms och låt betet sjunka till det djup du vill och börja sedan hemtagningen.

Funktioner:
Tillverkad i Balsaträ
Unik gång
Fikar på alla djup
Finns i stora storlekar
VMC Black Nickel Krokar
Handjusterad & Tanktestad

The Classics
1936 kom den första, men definitivt inte den sista wobblern från Rapala. Den legendariska ”Wounded Minnow”-gången har gjort Rapala till de mest betrodda betena i världen. Classics tillverkas i exklusivt balsaträ, med en naturlig och lockande gång som följd och hantverket och hängivenheten hos Rapalas betestillverkare säkerställer att alla beten simmar som originalet från 1936.

Klassiska beten med samma individualitet som wobblern Lauri Rapala snidade för hand för över70 år sedan. Med varje bete du köper från Rapala Classics, köper du också en liten bit av Rapalas historia.

Innan betena lämnar fabriken inspekteras de, justeras för hand och testas i vattentank för att garantera att kvalitén är den absolut högsta. Oavsett vart i världen man fiskar, så äter stora fiskar mindre fiskar som simmar som en Rapala.

filter

2 Item(s)

Fallande ordning

2 Item(s)

Fallande ordning