Rapala X-Rap Jointed

Rapala X-Rap Jointed

X-Rap är en toppmodern evolutionsmodell av gamla goda Orginal. Något som Lauri Rapala aldrig kunnat drömma om då han snickrade sina första beten av barkträ.

I X-Rap kulmineras alla önskemål från Rapalas testfiskare: långt kastande, svävande, rasselkulor osv, men det viktigaste ligger i den oefterliknande Rapalagången kombinerad med förmågan att göra tvära, pilartade kast åt sidan, uppåt och nedåt. Den vibrerar och ger ifrån sig ett skimmer som får både aggresiv och "neutral" rovfisk att gå till attack.

X-Rap är som bäst då det gäller att fiska aggressivt och att reta fisk till hugg. Konstruktionen är extremt stark, X-Rap klarar utan vidare duster med all tänkbar fisk. X-Rap Jointed är ett utmärkt bete när fisket är trögt. X-Rap Jointed Shad har en kraftig, svävande och livlig simrörelse. Ytfinishen är extremt fin.

PermaSteel 3X krokar. Superstarka, supervassa och korrosions beständiga. 3D holografiskt öga. Det naturliga "målet" för rovfisken.

Längd: 13 cm Vikt: 46

Funktioner:
Ledad Kroppy
Genomskinlig mönstrad kropp
3D Holografiska Ögon
Svävande
Premium VMC® Black Nickel Krokar
Handjusterad & Tanktestad

Användning
Den vilda gången på X-Rap Jointed Shad fungerar utmärkt med en jämn hemtagning i alla hastigheter. Använd gärna en start och stopp-teknik när du fiskar med X-Rap Jointed Shad. Det betyder att du helt enkelt låter betet stå still i vattnet med jämna mellanrum. Eftersom X-Rap Jointed Shad är svävande i vattnet kommer den att hänga kvar på samma djup.

När fisken vill ha en mer aggressiv presentation, veva hem betet snabbare, lägg till ett par knyckar och stanna sedan av ett par sekunder.

filter

1 Item(s)

Fallande ordning

1 Item(s)

Fallande ordning